top of page
Search

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Εταιρειών Συνδέουν Στόχους με μετροίσεις ESG


Πελάτες, εργαζόμενοι, μετόχοι και άλλοι ενδιαφερόµενοι, είναι όλο και περισσότερο εν αναμονοί από τις εταιρείες , της αντιμετώπισης περιβαλλοντικών, κοινωνικών, και άλλων ζητημάτων διακυβέρνησης (ESG).

Σε σχετική έρευνά του EPLO για το 2021 προέκυψε ως το τρίτο πιο σημαντικό ζήτημα για το κοινό, που εκπροσωπεί πάνω από το10% του μοντέλου κατάταξης. Η ανάλυση τριών σημείων δεδομένων επίβλεψης του ESG , που καλύπτονται στο πλαίσιο του Μέτοχοι και Διακυβέρνηση , έχει οδηγήσει σε δύο βασικά ευρήματα. Πρώτον, η αποκάλυψη ότι αυτά τα σημεία δεδομένων είναι σταθερά αυξανόμενου ενδιαφέροντος. Δεύτερον, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, για τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, Ενεργειακού Εξοπλισμού & Υπηρεσίες, και οι βιομηχανίες χημικών έχουν ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό που αποκαλύπτουν τρία δεδομένα διακυβέρνησης ESG σε σχέση με άλλους κλάδους.


Στην πραγματικότητα, η έρευνά διαπίστωσε ότι Αμερικανοί & Ευρωπαίοι συντριπτικά θέλουν μεγαλύτερη διαφάνεια από εταιρείες στο ESG – και αυτό ισχύει σε όλο το πολιτικό φάσμα . Αυτό το σχετικό ενδιαφέρον σηματοδότησε εταιρικές δηλώσεις και δεσμεύσεις για ESG μοντέλα από τις Εταιρείες.

Οι Εταιρείες και οι Μέτοχοι θέλουν να δουν πώς τα στελέχη μεταφράζουν τις δεσμεύσεις τους γύρω δίνοντας προτεραιότητα στο ESG στο πώς κυβερνούν τις επιχειρήσεις τους.

Από 2020, η εταιρική απόδοση προς τους Μετόχους και η διακυβέρνηση μιας Εταιρείας έχει παρακολουθήσει τρία θέματα:


1. Προτεραιότητα λογοδοσίας σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

2. Ενεργώντας ηθικά στο επίπεδο ηγεσίας.

3. Δημιουργία επιστροφών για επενδυτές.


Οι εταιρείες απαιτείται να αναφέρουν πολλά οικονομικά στοιχεία και στοιχεία διακυβέρνησης υποδεικνύει την SEC που αποτελούν τη βάση για τα παραπάνω θέματα. Ωστόσο, παρακολουθούνται τρία σημεία δεδομένων, που βοηθούν στην αξιολόγηση μιας εταιρείας και την ιεράρχηση και επίβλεψη των Θέματων ESG.

1. Εάν η εταιρεία συνδέει το ESG με κινδύνους και απόδοση για την εκτελεστική αποζημίωση.

2. Εάν η εταιρεία περιλαμβάνει Απόδοση επίτευξης ESG δείκτων .

3. Εάν το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας έχει επίσημο πρόγραμμα για να συζητήσουν περιβαλλοντικά, κοινωνικά, και θέματα υγείας και ασφάλειας. Όπως συμβαίνει με πολλές μετρήσεις ESG, μία από τις κύριες προκλήσεις για μέτρηση της διαφάνειας σχετικά με τη διακυβέρνηση ESG είναι α έλλειψη τυποποίησης.


Οι μετρήσεις βιωσιμότητας της εταιρείας που συνδέονται με αποζημιώσεις είναι κάπως ασαφής και ποιοτική, καθιστώντας δύσκολο να εκτιμηθεί αν τα κίνητρα αποζημίωσης αποτελούν αποτελεσματικούς οδηγούς της εκτέλεσης. Πρέπει λοιπόν να δημιουργηθούν σαφής Δείκτες μέτρησεις με περισσότερο συγκεκριμένη, τυποποιημένη και ποσοτική απόδοση των στόχων για τα στελέχη, τα οποία θα επιτρέπουν στους επενδυτές άλλα και σε άλλους ενδιαφερόμενους καλύτερη προσδιοριστέα και αποτελεσματικότητα αυτών των πολιτικών ESG.


Πηγή:EPLO Institute


2 views0 comments
bottom of page